Ko saglabā pārlūkprogramma
Ko glabā vietne, ko neglabā un kā to notīrīt.
Kas tiek saglabāts
Jūsu pārlūka vietējā glabātuvē tiek ierakstīta viena vērtība, kas atzīmē, ka esat redzējis paziņojumu.
Tā nesatur ne vārdu, ne adresi, ne identifikatoru. Tā ir vienkārši atzīme «redzēts».
Bloķēta glabātuve
Bloķēta glabātuve nav problēma. Lapas atveras un lasās kā parasti.
Vienīgā atšķirība ir atkārtoti redzams paziņojums.
Notīrīšana
Lai to noņemtu, pietiek notīrīt vietnes datus. Nekādas atteikšanās pogas nav vajadzīgas.
Ja lietojat privāto pārlūkošanu, ieraksts nesaglabājas nemaz.
Bez izsekošanas
Nekādu profilēšanas rīku, nekādu karšu ar apmeklētāju uzvedību.
Tas ir apzināts izvēles jautājums, nevis tehnisks trūkums.